Rimmel 25 Hour Lasting Finish

pondělí, března 19, 2012



Ahojky :-)
Dneska se podíváme na můj nejoblíbenější make-up na světe: Rimmel 25 Hour Lasting Finish Foundation.

Co nám slibuje reklama: 
Složení make-upu Lasting Finish 25 H obsahuje dvě unikátní aktivní látky. Prvním benefitem je revitalizující komplex minerálů pro posílení pleti a druhým je zvláčňující složení Aqua Primer, které poskytuje pleti celodenní hydrataci.
 


Plusy: Výdrž!!! Obecně make-upy od Rimmelu vydrží hodně, ale tenhle vás opravdu překvapí. Janačka, make-up běžně nepotřebujete mít nanesený 25 hodin a nebude zkoušet, jestli tak dlouho opravdu vydrží, ale když se namalujete ve čtyři odpoledne, půjdete na ples a ráno ve čtyři se vrátíte domů, make-up tam opravdu bude. Vyzkoušela jsem ho bez i s primerem (též od Rimmelu: Fix and Perfect pro),  a v obou variantách vydržel. Kritý je střední, zakryje nedokonalosti (málo kdy musím použít korektor), skvěle se rozetře (pomocí štetce, ale úplně postačí prsty) do "suchého" a matného efektu a proto ho budou milovat ti, kteří mají normání až mastnější pleť. Vyložení suché pleti zřejmě sedět nebude. Ale pochopitelně záleží na vás. Dalším plusem je klasické balení ve skleněném balení s pumpičkou, takže máte přehled o tom, kolik produktu spotřebujete. Přirozená barva: všechny odstíny mají buď růžové nebo žluté podtóny, tudíž přesně ty, které naše pleť potřebuje. A v neposlední řade cena: 199 Kč/30 ml za tuhle úžasnou věc!

Mínusy: Našla jsem jen jediný a to jsou variace barev: na trhu je pět barevných odstínů. Cože nám, středo - evropankám určitě stačí, ale co takové Italky?

Závěr: Kdo ho ještě nemá, o hodně přichází. Takže šup do obchodů!

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)