Balzámy s láskou

středa, srpna 14, 2013


Ahojky :-)
Přeji všem krásné středeční ráno. Dnes jsem si pro vás připravila menší pohled na proslavené LoveLips balzámy od Dermacolu, které jste rozhodně nepřehlédly jak v drogériích, tak na blozích, kde se na ně strhla snad rovnou celá lavina. Nu a nebyla bych moc dobrá blogerka, kdybych se po nich v obchodech také nepídila a řádně je nevyzkoušela. A teď vám pěkně povím, co si o nich myslím a jak mi tyto novinky vyhovují. 
Na úvod slušné říci, že balzámy se prodávají v šesti variantách po 80ti korunkách. Já jsem ukořistila rovnou čtyři (odstíny 3,4,5 a 6) když byly v akci 1+1 v Rossmannu. 

Začněme pěkně od začátku a to balením. Balení je roztomilé, barevné, hravé a jednoduché a také pěkně okopírované od Maybellinských Baby Lips. O tom žádná, nemá cenu se o tom hádat a kdo se v kosmetice alespoň trošku vyzná, to také poznal na první pohled. Zvláštní na balení je také to, že produkt je vytlačený do tvaru srdce, ale už ho uvnitř nic nedrží a tak nějak zvláštně se kinklá. Na obrzanu pak podotýkám, že je vhodné do kosmetické taštičky a zatím se mi, po zhruba 3týdenním používáním nijak nesmylo, či nepopraskalo. Od hodně slečen jsem také slyšela, že se jim balzám podařilo zlomit. S klidným srdcem říkám, že to se mi nepodařilo, i když zřejmě zrovna právě proto, že si na lámání dávám sakra velký pozor a při aplikaci balzám vysouvám opravdu jen minimálně, protože se hold tyčinka v balení nemá o co opřít a vydržet tlak rtů. Každý balzám má své číslo, název a měl by mít určitou parfemaci. Netuším tedy, kam se poděla ta má, ale jediný závan vůně cítím z čísla 3, které má vonět po melounu. Višen, jahodu či snad čokoládu opravdu necítím a ani balzám na rtech samotných zvláštní chuť nemá. Všechny balzámy se pyšní SPF 15, což do těchto veder opravu chválím! 
Na oficiálních stránkách se dočtete:
"Zvláčňující balzámy na rty s neodolatelnými vůněmi, dokonale pečují o rty, dodávají jim svěžest a hedvábnou jemnost. Barevně tónují rty a zanechávají je lesklé, vyhlazené a vláčne po celé hodiny. Vyživující textura s přírodními oleji, včelím voskem a vitaminem E rty regeneruje, vytváří na nich ochrannou vrstvičku a zabraňuje jejich vysušování. SPF 15 chrání rty před slunečním zářením. Srdíčkový tvyr zajistí snadné vykreslení rtů."

Ráda bych se zastavila nad slovíčkem tónující. Označení tónující pro mě znamená, že rty se zlehka zabarví. To u těchto balzámů ovšem pravdou není. Naopak, dodají jim pěkně šťavnatou, ovocnou barvu. Lehké zabarvení to roase zhodně není! Složení s voskem a oleji je výživné, ale nějaká extra hydratace, která by ochránila rtíky hodiny, tu zde opět nenajdete. Po prvním napitím je balzámek dole. 

Prostě takhle, je to fajn věc, díky které velmi rychle dodáte rtům barvičku, šťávu a lesk a která na rtíkách vypadá dobře. Hloubkovou hydrataci zde nehledejte, to budete muset sáhnout po kvalitnějších, lepších a profláknutějších značkách. Koneckonců, Dermacol na balzámy a péči o rty specialista není. 

Jsou LoveLips dobrou věcí? Rozhodně ano, pokud jste je ulovily v akci. Za 80 korun mi ovšem tyto balzámy nestojí, to balea za 30 udělá větší parádu. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Sakra tak pro tyhle balsámky už abych taky zaskočila.. je na čase:!D Moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. nejradši mám melounový a broskvový :)

    OdpovědětVymazat
  3. Balámky mám a jsou super, mě teda voní hezky. Bohužel se mi jeden taky zlomil, takže balení není moc praktické, ale hezky vypadá. Pigmentace mě samotnou taky překvapila i hydratace je moc fajn. Za mě tedy spokojenost.

    R.

    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moje jsou neuvěřitelně pigmentované, mám 06 a vypadá to jak rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem to psala ve své recenzi : super vychytávka do horka, ale těch negativ začínám vidět více a více. Balení je opravdu horor. Víčko mám samou prasklinu a balzám se mi taky odlomil….Paradoxem ale je, že jsem ráda, že je mám, protože je to fajn mazáno do tropů, které nelepí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, na to, že to není vyloženě "hit" se opravdu hodí a ráda je používám.

      Vymazat
  6. no konečne objektívna ale fakt objektívna recenzia, už mi išlo uši trhať keď ich youtuberky ˝odborníčky˝ zrovnávali z color whisper ktoré stoja 2x viac a nemajú nič ale nič spoločné ani zložením ani vlastnostami, super, je to balzám za pár kaček a hotovo

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem z nich uplně nadšená! A řekla bych, že lepší než balea.. :) Ta mi příjde hoodně mastná..:(

    Na balzámky Dermacol jsem psala recenzi zde: http://petulabook.blogspot.cz/2013/08/dermacol-love-lips-o1.html

    OdpovědětVymazat
  8. O tých som už niekde čítala/počula...Viem že voňajú krásne a mrzí ma že som premeškala akciu na eshope! Ale určite si ich zaobstarám, svoje pery viem rozmaznávať! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)