Scandaleyes ještě jednou: Nude a Bad Girl Bronze

pátek, září 13, 2013

Ahojky :-)
Dnes pro vás mám dlouho slibovanou recenzi na, alespoň v mé sbírce, nové Scandaleyes tužky na oči. Prvním kouskem je Nude verze a druhým přírůstkem jumbo tužka v odstínu Bad Girl Bronze. Ani jedna z tužek se u nás neprodává, ale věřte, že za ten nákup v zahraničí, popřípadě v zahraničním eshopu to opravdu stojí. To vám mohu prozradit rovnou!

A mám pro vás i další perfektní zprávu! Jumbo tužky budou dostání v Rossmannu do měsíce!! Juhů!!

Obě krásky jsem kupovala na feelunique.com, jumbo tužka tam vychází na necelých pět liber (cca 150 Kč) ta klasická verze pak na necelé 4 libry (cca 120). Cenově se tedy moc neliší, nicméně třeba u nás se Scandaleyes tužky prodávají za 89 Kč a rozdíl mě celkem překvapil, tím spíš, že Rimmel je Anglická značka. Nicméně, kosmetika je v Anglii obecně drahá a za ten skvost mi vydané peníze na škodu nepřišly. 


Co se voděodolné tužky na oči týče, design a provedení je stejné, jako u těch našich, takže by vás to při případném nákupu nemělo zmást. Na co ovšem dávat pozor je fakt, že Nude verze má v zahraničí číslo 005, což má v našich obchodech odstín Taupe. Psát znovu recenzi, na tuto dlouho-držící a naprosto nepřekonatelnou tužku zřejmě nemá cenu, koneckonců si ji můžete přečíst například tady. A když si projdete články o líčení, naleznete plno fotek i tam. 



Stíny v Jumbo tužce jsou designově naprosto stejné, jen podstatně větší ale také kratší. Horní část vám pak napovídá, jakou že barvičku si kupujete. Bad Girl Bronze je odstín číslo 3.


Bez mučení přiznávám, že hrot jumbo tužky je opravdu dost jumbo a vykouzlit s ním linku na spodním víčku je celkem umění, na poprvé. Proto je dobrý nápad jí kombinovat s klasickou tužkou na oči. Obě tužky je pak nutné ořezávat, nejsou vysouvací. Tuto jumbo tužku se mi podařilo v tísnit do ořezávátka od Essence, takže pro ni nemusíte kupovat nic speciálního, třeba jako na Jumbo tužky od NYX.


Bad Girl Bronze je skutečně hodně temná hnědá s jemnými odlesky, na denní nošení snad až dost výrazná a proto jsem ji na oku vždy rozmazávala a zjemňovala, viz fotky níže. Funguje jako dokonalý podklad pro stíny a po nanesení na oko drží a drží. Můžete jí buď rovnou kreslit na víčko, nebo do ní otřít štětec a tím pak stín nanášet. Nemusíte se bát, je krásně jemná a krémová, takže si svou techniku nanášení určitě najdete. Nude varianta je opravdu krásná, tělová barvička a pohled oka neuvěřitelně rozjasní. Má tělový podtón, žádnou bílou či oranžovou, jako u většiny takovýchto tužek tu nenajdete. Dnes už si bez ní ani líčení nedokážu představit. 
Na fotkách níže vidíte jumbo tužku na celém horním i dolním víčku. Na dolní víčko je nanesena přímo, vidíte jí tak v plné intenzitě. Na horním jsem jí rozmazala. Na vnitřní waterline je pak nanesena Nude barvička. 

Za sebe tedy říkám rozhodně ano, s jejich pořízením se nemůžete splést!




Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. super, teď dali hlášku na fb Rimmel, že jumbo už tu jsou, teda u nich na eshopu. ta nude co máš ty ,tak té se tady asi nikdy nedočkáme nebo co :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ale jo, je tam, jen jí jinak pojmenovaly. Taky jsem na to koukala.

      Vymazat
  2. Tak to je super zpráva, že budou i u nás! Paráda :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Je opravdu perfektní! Chce to na Rimmel tlačit a tlačit, aby nám jí sem dali!

      Vymazat
  4. Jů, parádní inspirace, o té jumbo tužce jsem doteď nevěděla a zachránila mě od unáhlené koupě téhož z e.l.f., hned se po ní kouknu v drogerce, doufám, že šedá barva bude pěkná a podle mých představ

    OdpovědětVymazat
  5. No tak to je super, že budou i u nás, docela bych je ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)