ColourPop krémové linky

pondělí, dubna 25, 2016

Krásné dobré ráno krásky, 
vítám vás v novém týdnu a u prvního článku. Dneska bych vám ráda představila další kousky z rodiny ColourPop. Už jsme si povídaly o očních stínech i rtěnkách, kterými je tato značka asi nejvíce proslulá. Každopádně v nabídce má i tvářenky, rozjasňovače, produkty na obočí či třeba oční linky, jak gelové, tak v klasické tuhé podobě a právě o těch si dnes budeme povídat. 


Ještě když jsem byla v USA, tak ColourPop oční linky nevyráběl a vybrat se dalo pouze ze stínů a tvářenek. Tahle značka ale udělala za poslední rok opravdu kopec práce a díky tomu, že své portfólio rozšířily na nepřeberné množství produktů, máme šanci vyzkoušet i další věcičky. Mezi nimi právě dnes zmiňované krémové oční linky. Stejně tak, jako jsme zvyklé z výběru očních stínů, i u linek si na své přijde opravdu každý, protože odstínů jsou desítky a desítky. Navíc, ke každé tužkovní variantě si můžete pořídit i odpovídající gelovou verzi, kdyby vám to bylo málo. 


Ke mně se dostaly rovnou dvě varianty tužek, jedna v klasické černo černé, nese název Swerve. Pak tu mám ještě zlato-měděnou krásku s příhodným názvem Get Paid. V Americe pořídíte za 5 dolarů, takže cena je extrémně pohádková. Sestřičky v kalíšku stojí o dolárek více. Balení klasické ColourPopské, jednoduchý, bílý plast. Konec je pak věnován věrnému zobrazení barvy, která vás čeká uvnitř, což je super, jelikož se nemusíte v tužkách hrabat a hledat odstín, který potřebujete (a věřte, že jakmile tužky zkusíte, budete jich potřebovat více než jednu). Balení je vysouvací, takže nebudete potřebovat ořezávátko na tužky. 


Tyto linky v tužce jsou opravdu neuvěřitelně jemné, měkké a delikátní. Při manipulaci s nimi si, prosím, dávejte dobrý pozor na to, abyste hrot okamžitě nezlomily. Vysouvejte jen maličkatý kus produktu, protože zpátky to jde jen těžko a nechtěly byste si ho rozmazat po vnitřní straně víčka. To by byla škoda. Při aplikaci moc netlačte, nebo dojde opět ke zlomení. Buďte jemné, pozorné a nelamte si hlavu s tím, jak produkt dostatečně dobře aplikovat. Pigmentace je totiž famózní a sebe menší tah za sebou zanechá plnou, sytou barvu a jednolitou linku.  


Tužky mají celodenní výdrž, jsou vodě odolné a jakmile je nanesete, k víčku sednou a už se ho nepustí. U většiny tužek nemám problém s aplikací a výdrží na víčku horním, avšak na dolním mám produkt vždy rychle rozmazaný či rozteklý. Tyhle tužky však vydrží v netknutém stavu až do večera a to včetně stejné pigmentace. Ani jednou se mi neroztekly, nerozšmudlali či něco podobného. Jsem s nimi mooooc spokojená a doufám, že se mi jich podaří nakoupit více. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. teda, ty jsou! Taky si budu muset něco pořídit od týto značky :3 :)
    http://www.kudrnata.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda bych jednou od ColourPop vyzkoušela více produktů, škoda, že je poměrně obtížné je tady sehnat. Zatím mám jen rtěnku, která je super, ikdyž odstín není 100% podle mých představ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to opravdu škoda, doufám, že k rozšíření poštovného do celého světa dojde už brzy!

      Vymazat
  3. Ten hnedy je bozi.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Povidalka povidava by se mela naucit pravopisu:..."Ke mně se dostali rovnou dvě varianty tužek..."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, chyba na mé straně pochopitelně, hned to opravím a děkuji za upozornění :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)