Astrid: Vyživující krém na ruce

pátek, listopadu 25, 2016

Dobrý den :-)
Dnes se opět podíváme na zoubek pečující kosmetice a to konkrétně do portfólia české značky Astrid. O té si na blogu povídáme poměrně často a to z jednoduchého důvodu. Zaprvé, opakuji znovu, se jedná o značku českou, za druhé jsou její produkty cenově dostupné a za třetí, jednoduše fungují. Tudíž vám musím povědět i o tomto krému na ruce, kterým se poslední dobou mažu a mažu.


Velvet touch krém na ruce má za úkol zjemňovat a vyživovat ruce, je určen pro suchou pokožku, obsahuje nutri care komplex a avokádové máslo, tudíž krásně voní. Snadno se vstřebává, není nijak mastný a na rukou nevytváří mastný film. Avokádové máslo je navíc přírodním zdrojem mastných kyselin a vitamínu E, chrání pokožku před negativními vlivy venkovního prostředí a zanechává ruce jemné a hladké. V balení naleznete 100 ml produktu a cena na trhu se pohybuje kolem 40 Kč.


Musím říci, že krém je opravdu velmi příjemný, dobře se roztírá a do pokožky rukou zapracovává. Je jemný, ale dostatečně hydratační. Není vůbec mastný a za chvilku se do pokožky vpije a vytvoří tu požadovanou, jemnou a hydratovanou vrstvu. Má krásnou, jemnou vůni, která není nijak výrazná, takže vám nestoupne do hlavy. Krém není příliš hustý ani tekutý, řekla bych, že má téměř dokonalou konzistenci. 


Jediné, co mě na krému mrzí je fakt, že se prodává pouze ve 100 ml balení. Tudíž to nebude produkt, který byste si vzaly sebou do kabelky a nosily jej neustále při sobě. Nicméně ho můžete postavit doma na toaletku, či kamkoli si usmyslíte a používat ho v případě potřeby doma. 


*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)