Xhekpon Crema

středa, dubna 05, 2017

Krásné dobré ráno dámy, 
dnes pro vás mám připraven článek o krému na obličej, krk a dekolt od španělské značky Xhekpon. Tato kosmetická značka, čti jako "čekpon" se k nám dostala teprve nedávno a pomalu, ale jistě se o o ní více a více píše a její portfólio zahrnuje produkty, které byste určitě neměly brát na lehkou váhu a s klidným srdcem se po nich můžete podívat. Kompletní nabídku, která zahrnuje krém, o kterém si dnes budeme povídat, tonikum, sérum, pleťovou masku, krém a ruce, mycí emulzi či tělové mléko zakoupíte na oficiálních stránkách ZDE, anebo ve vybraných lékárnách (hledej šmudlo, u nás ve městě jsem na tuto značku nenarazila). Portfólio značky je široké a i já jsem dostala možnost jej vyzkoušet a dnes pro vás mám první článek, který se podívá na zoubek krému na obličej, krk a dekolt.  Jak mé testování dopadlo, si přečtěte níže ...


Dle popisu výrobce je tento krém na obličej, krk a dekolt regenerační, omezuje tvorbu vrásek a pomáhá ke zpevnění namáhané pleti. Jeho účinnost zajišťují tři speciální složky: hydrolyzovaný kolagen (působí v hlubších vrstvách kůže, udržuje její pevnost a obnovuje buňky, pomáhá tudíž přirozenému omlazení a redukuje vrásky), pupečník asijský (eliminuje pocit suché kůže, poskytuje rychlou hydrataci, podporuje cirkulaci kvrve a lymfy, zabraňuje předčasnému stárnutí) a aloe vera (rychle proniká do kůže, zpevňuje a posiluje pokožku, má zklidňující účinky). 


Yhekpon přichází se vskutku zajímavým pojetí balení. Celá řada působí vskutku výrazně a přesto lékárensky. Design obalů i krabiček je je lesklý bílý, s výraznými fialovými popisky. Všechny krémy jsou pak baleny v hliníkových tubách, ze kterých produkt tlakem na spodní část vytlačíte ven. Uzávěr je plastový a šroubovací. Krém vevnitř je chráněn vnitřním víčkem, které prorazíte víčkem vnější. No, to je zvláštní popis, ale fotka vám ukáže víc a jsem si jistá, že už jste podobná balení viděly a víte, jak se s nimi popasovat. Tento typ balení krému se mi zdá dost nezvyklí a popravdě řečeno, mi ani nevadí, ani nevyhovuje. Mé očko trošku mrzí vidět ty propadliny na obale z používání, ale zase pěkně vidíte, kolik produktu vám uvnitř ještě zbývá. Jedno balení krému obsahuje 40 ml a prodává se za cenu 239 Kč. 


Textura krému leží někde na střední cestě mezi klasickým lehkým krémem na léto a hustším krémem na noc. Krém jsem používala jak v období mrazíků přes prosinec a leden až do dnešního dne a textura je vskutku odpovídající možnosti jeho použití. Na zimu je tento krém málo výživný a celodenní hydrataci nezařídí. Pokud si ho ovšem pořídíte teď, budete ho moci v klidu používat jak na noc, tak na den a suchá místečka na obličeji nejspíš nenajdete. Co je na krému záhadné, je jeho vůně. Nejsem schopna jí moc dobře popsat, ale je intenzivní a při prvním použití mě dost zarazila. Nebojte, naštěstí po nanesení za chvilku vyprchá a nemusíte se bát toho, že by vás celý den omračovala. 


Krém je zabarven do bíla, avšak s vysokým, lesklým efektem. Stejně tak jako u parfemace, tak i tady se však "lesk" na pleť nepřenáší a nebudete po jeho použití jako prasátko. S krémem se dobře pracuje, rychle se dá po pleti rozmazat, skvěle se vstřebává - tudíž jej bez obav můžete použít i jako podklad pod makeup. Na pleti (v případě že není zima) vytváří celistvou vrstvu, která se drží na pokožce celý den a na ní i váš makeup. Navíc, pokožka je s ním spokojená, vypadá zdravě, vypnutě a vyživeně. 


Pokud právě hledáte nový krém, nebojte se tento kousek vyzkoušet :-)
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

  1. Joj, to vypadá jako nějaká příšerná mastička z lékárny. Asi bych musela číst mraky jásajících recenzí, abych vůbec zapřemýšlela ji vyzkoušet :-/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)