Clinique Pep Start Oční krém

pondělí, května 15, 2017

Krásný start do nového týdne všem, 
dnes vám přináším pokračování seriálu o produktech z řady Pep-start od Clinique. Jako první jsem vám představila, již před nějakou dobou, hydratační krém. Recenzi si přečtěte TADY. Logicky na něj navazuje právě dnes avizovaný oční krém. Jako poslední si za nějakou dobu představíme peeling ze stejné řady, ale o tom až příště ... 


Oční krém jsem ve svém vánočním dárkovém setu dostala sice v mini verzi, ta ale obsahuje celých 7ml (plná verze obsahuje ml 14 a pořídíte jí za cenu kolem 600 korun). Jeho úkolem je hloubkově hydratovat pokožku očního okolí, redukovat otoky a tmavé kruhy kolem očí, pleť osvěžovat a zklidňovat, vyhlazovat a rozjasňovat oční okolí, předcházet tvorbě vrásek a dodávat pleti výživu. Krém je vhodný pro všechny typy pleti a nanáší se, jako všechny ostatní oční krémy, na suchou a čistou pleť ráno i večer v minidávce (foto níže). 


Krém samotný má jemné a lehké složení, je bez parfemace. Plné balení má navíc na konci aplikátoru "kuličku", což je u očního krému vždy velké plus. I když je v tomto případě "jen" plastová, dodá aplikaci nový rozměr, protože pak aplikátor sám působí jako malý masážní strojek. 
Krém se jednoduše nanáší, velmi jednoduše se do pleti zapracuje a rychle schne. Je tak ideální volbou jako ranní krém, jelikož se po jeho nanesení můžete hned líčit. 


Co vám budu povídat, řada Pep start se zdá jako dokonalá volba pro všechny. Zatím jsem nadšená z obou produktů. Jak očního krému, tak hydratačního krému na obličej. Myslím si že nákupem těchto výrobků nemůžete šlápnout vedle. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)