Souboj tvářenek L'oreal: Infaillible vs Blush Sculpt

pátek, května 12, 2017

Krásné páteční ráno, 
tento týden si dovolím zakončit porovnáním mezi tvářenkami L'oreal. Paletka tvářenek Infailible je na trhu poměrně krátkou dobu a rozšířila tak portfólio této řady, zatímco Blush Sculpt jsou na trhu už nějaký ten týden. Protože jsem strašně pomalá a ve všem se rýpu, tak jsem se k recenzi Blush Sculpt tvářenek nikdy nedostala. Na druhou stranu jsem ale v Infailible tvářenách našla zalíbení a proto jsem se rozhodla nechat  zazářit na blogu oboje. Vlastně je to také skvělé pro vás, protože jestli nemáte ani jednu z nich a chtěly byste je vyzkoušet, budete vědět, po jaké variantě sáhnout. 


Blush Sculpt obsahuje 3,80g produktu a prodává se za cenu kolem 250 Kč. Vyšla v době největší mánie po konturování a tak není divu, že vašim líčků má kromě barvy dodat i jakýsi závan vykonturování (prosím, neberte to moc vážně, konturovat růžovou opravdu nechcete). Tvářenky jsou prodávány individuálně a sehnat můžete stabilně tři varianty: Soft Sand, Soft Rosy a Nude Beige. Pokud budete hledat, tak naleznete i jiné odstíny :-)


Každá tvářenka je rozdělena na tři oddíly s různou velikostí. V každém "chlívečku" pak sídlí jiný odstín. Odstíny jsou všechny třpytkaté a lesklé a pigmentace, ta je dost zoufalá. Níže můžete vidět swatche ze dvou variant a to vám řeknu, stojí to za prd. Na tváři není ve finále skoro nic vidět. Pudr je navíc cuckovatý, opadává, všude práší a jeho kvalita je jednoduše mizerná. 
Pokud tedy hledáte novou tvářenku, téhle se vyhněte. 




Infaillible paletka tvářenek

Teď tu máme novinku z řady Infaillible - ne jednu tvářenku, ale celou paletku, ve které naleznete pět odstínů. Tohle je snad poprvé, co si vybavuji produkt ze zahraničí, který vypadá jinak, než u náš. Buď se k nám vše dostane extra pozdě a vypadá to stejně a nebo se to k nám nedostane vůbec. Pokud sledujete zahraniční blogerky, pak nejspíš víte, že stejná paletka vyšla za oceánem již začátkem roku a obsahuje pouze 4 odstíny v hranatém provedení, za to mají variant více - u nás máme dvě provedení: růžovky a oranžovky. Balení v USA obsahuje štetec, zatímco my tu máme navíc jeden odstín. 


Na zadní straně obalu se dokonce dozvíte, jaké odstíny tvářenek paletka skrývá. Není vám to ale k ničemu, protože momentálně se tytéž odstíny tvářenek u nás nedají jednotlivě koupit. Kdo ví, třeba se tu v budoucnu objeví a vy si tak budete moci pořídit jen svůj oblíbený odstín. 
Co je na tvářenkách skvělé je fakt, že obsahují 100% pigment. Dole tedy vidíte jednu vrstvu swatche, ale nic vám nebrání v tom odstíny navrstvit a dosáhnout výraznějších barev. Na první pohled to možná vypadá, že některé odstíny obsahují třpytky, ale ty se po nanesení na tvář ztratí a na líčkách máte jen krásný nádech barvy. Jednotlivé odstíny nejsou vůbec prašné, neopadávají, nehrudkují a drží jako přibité celý den. A když říkám celý, myslím tím svůj celý pracovní den kdy nanáším makeup v sedm ráno a domu se přiřítím v šest večer. 
Obsah je 10 gramů a cena 299 Kč. Paletku hledejte na internetu, jelikož oficiálně se prodává pouze na Slovensku. Bůůůůů :-( Je však naprosto dokonalá, takže si ji určitě pořiďte!

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)