Xhekpon Kolagenové Tonikum

pondělí, května 01, 2017

Krásný první Máj všem. 
Doufám že si úžíváte úžasný, odpočinkový, prodloužený víkend a jste připravené se zítra vrhnout do náročného týdne. Dnes pro vás mám recenzi na další z výrobků značky Xhekpon, které jsem vyzkoušela. Jako první jsme tu měli krém, recenzi čti TADY nu a v dnešním článku se podíváme na zoubek kolagenovému toniku. 


Kolagenové tonikum má být přípravek zklidňující  sprej na tělo, pleť i vlasy. Jeho úkol je rychle a účinně poskytnout úlevu namáhané a podrážděné pokožce. Má působit jako opravdový balzám, pokožku má zklidňovat a pečovat o zarudlá místa. Používat se může na pokožku podrážděnou od sluníčka, po holení, depilaci, třepící se konečky a pokožku trpící ekzémy. Návodka pak ještě říká že se tonikum aplikuje přímo na postižené místo a nechá zaschnout, opakovat lze dle potřeby. 


Jak už jste sami vypíchly v předchozím článku, obaly této značky působí vskutku sterilně, jednoduše a lékárensky. Není tedy divu, že i tonikum je baleno v jednoduché bílé lahvičce s "rozprašovačem". Ono je to stříkátko kvalitní a bytelné a proud z něj jde opravdu velký, nečekejte žádný jemný mist. Balení má 150 ml a je to tak krasavec velký a těžký. 
Tonikum si také nese tu nepopsatelnou, těžkou a výraznou vůni, se kterou se musíte umět poprat, dokud se nerozplyne a nezanechá vás jen se samotným produktem. 


Jenže ať se snažím, jak se snažím, neumím se s tímto tonikem sžít. Sice na pleť po aplikaci pěkně přilne, ale neuvěřitelně, neuvěřitelně lepí a to je pocit, který na obličeji nesnesu. Sice po nanesení krému pocit upadá, ale i tak mi to nestojí za to. Dát na takovou pleť makeup? Ne, děkuji. Tím pádem je jasné že ho nestříkám do vlasů, protože jsou hned slepené a mastně vyhlížející. Kámen úrazu je pak rada stříkat tonikum i na pokožku postiženou ekzémem. To prosím vás nedělejte. Čeká vás jen velké štípání a poběžíte hned do vany postiženou pokožku umýt. 
V tomto případě sáhnete raději po květinových vodách od Saloos, psala jsem o nich například ZDE a uděláte mnohem lépe. 
Tento produkt je pro mě jedno velké zklamání. 
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)