Sagrada Natura: Arganový olej

pátek, června 02, 2017

Krásné dobré ráno dámy, 
dnes pro vás mám po delší době pohled do své koupelny a ukázku toho, jak pečuji o svou pleť. Poslední tři měsíce jsem se snažila skamarádit s tímto arganovým olejem od Sagrada Natura. 
To je značka vyrábějící své produkty v České republice, která si zakládá na používání prvotřídních surovin, jejich pečlivém výběru a dokonalým zpracováním. A to by bylo, kdybych se jejich top produkt nerozhodla vyzkoušet a porovnat jej s jinými arganovými oleji, které jsem vyzkoušela. 


Arganový olej se v pleťové péči používá pro své hydratační a omlazující účinky - používat se dá jak na pleť, tak vlasy. Olej se lisuje za studena, obsahuje vysoké množství vitamínu E, nenasycených mastných kyselin omega 6 a 9, neobsahuje však žádnou umělou parfemaci, barviva či konzervanty. 


Konzistence tohoto oleje je velmi hutná a musím řici, že mě to zprvu velmi překvapilo, protože veškeré oleje, které jsem doposud používala byly mnohem "tekutější. Velmi silně voní po ořeších, ostatně se z nich lisuje a tak se není čemu divit. Vůně je to silná a pronikavá, avšak po několika minutách od aplikace se ztrácí. Jelikož se jedná o hustější konzistenci, je potřeba se jeho zapracování do pleti vskutku věnovat a krouživými pohyby produkt dostatečně zapracovat, aby do pleti plně pronikl a vy jste mohly využívat jeho benefity. 


Olej je balen ve skleněné, zakalené lahvičce a má ten krásný kapénkový aplikátor, jak jsme ostatně u olejů a pleťových sér. Na eshopu Sagrada Natura seženete několik velikostních provedení od 10 ml do 100 ml - takže pokud se bojíte, můžete olej za celkem příjemnou cenu vyzkoušet a poté se buď rozhodnout a nebo ne pro větší balení. Na jednu aplikaci na celý obličej vám vystačí 3-4 kapky, takže i celé balení oleje vám vydrží opravdu dlouho. 


Olej je pro pleť opravdu velmi výživný, zanechává ji hydratovanou ale ne ulepenou či přemaštěnou, bude skvělým doplňkem pleťové péče pro všechny od sušinek až po umaštěnky. Prvních účinků jsem si všimla zhruba po 10-14 dnech používání a to je, myslím si, velmi slušný výsledek. Olej je k pleti citlivý, zanechává ji jemnou a pružnou, vypnutou a svěží. Jeho kvalita je nesporná a určitě bude vašim skvělým pomocníkem. 

*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)