Nálepky na stěny aneb jak si zpříjemnit bydlení

pondělí, října 09, 2017


Krásné dobré ráno milé dámy, 
věřím, že po víkendu přímo překypujete energií a jste připravené na to se vrhnout do nového týdne. Na blogu si obyčejně povídáme o kosmetice a to už jak dekorativní, tak pečující, ale čas od času si dovolím rozbouřit vody a trošku od kosmetických témat poodstoupit a to se také děje i dnes. Mám pro vás totiž připravené takové menší lifestyle okénko, ve kterém se spolu se mnou můžete podívat na to, jak si jednoduše, efektivně a rychle zkrášlit svůj domácí koutek, či jak oživit obývák, který je už pět let stejný a vy si lámete hlavu nad tím, čím ho rozzářit. 


Velmi efektivním řešením pro to, jak dodat nový dech okoukanému prostoru je oživit ho pěknou novou malbou. Řekněme si ale upřímně: za prvé, kdo má na to čas a talent a za druhé, pozvat si designera se může pěkně prodražit. Díky webům jako Pixers, ze kterého mám svůj obraz a nálepky na stěny já, se však designerém může stát každý z nás a to velmi rychle. Pixers nabízí na svých internetových stránkách nepřeberné množství obrazů, plakátů, foto-tapet a nálepek  a kdybyste snad chtěli nejen prostor oživit, ale rovnou kompletně předělat, můžete se inspirovat v jejich sekci kolekce, díky kterým můžete předělat rovnou celý interiér. 


Celý proces výběru i následné objednávky je zcela intuitivní. Otevřete stránky, rozmyslete si dle popisků jednotlivých produktů, který byste si vybrali (chcete samolepící tapetu, či snad klasický obraz?, dáváte přednost vinylu anebo máte doma malého špuntíka a potřebujete tapetu, která se dá omývat? chcete nálepku na stěnu, lednici, sklo či vypínač?) a klikněte. Následně se před vámi otevírá široká paleta možností, jak se svou objednávkou naložit a co si vybrat. 


Stránky jsou koncipovány tak, abyste si své ideální řazení mohly navolit samy. Chcete vybírat dle místa určení (obývací pokoj, kuchyň, ložnice) anebo spíš podle stylu (klasický, rustikální, vintage ..), máte oblíbené téma kterého se držíte (design, geometické tvary, příroda) či jen hledáte podle barvy či jména umělce, kterého chcete mít na plakátu? Všechny možnosti jsou dostupné!


Až si svůj ideální produkt vyberete, nebojte se na něj kliknout tak, aby se vám zobrazil na stránce - tady totiž začíná ta pravá zábava. Objednávejte buď tak, jak je předem nastaveno anebo si se svým vysněným předmětem udělejte to, co se vám zlíbí. Upravte velikost, rámy, nastavte tížené efekty, mněte barvy - jednoduše si vše přizpůsobte obrazu svému.  


Až budete mít všechny produkty v košíku, není nic jednoduššího než si vybrat způsob platby a doručení a čekat na ten svůj malý zázrak. Dodací doba se pohybuje kolem desíti dnů a když budete mít štěstí, balíček vám doveze velmi příjemný pán z DHL :-) Můj balíček ke mně cestoval z Polska, i když jednotlivé produkty byly dle označení vyrobeny v Německu. Ať žije globalizace. 


Pokud bych vám měla říci jedno velké plus právě tohoto eshopu, tak to je kromě naprosto jednoduché  navigace na stránce také to, že produkty přišly zabalené opravdu na jedničku a do posledního detailu tak, aby se jim při přepravě nic nestalo. Kvalitní kartonový obal je základ, ale nebylo zapomenuto ani na ochranu rohů na obraze či na bublinkové fólie. Kvalitní přepravní materiál by měl být pro všechny automatickou volbou, ale řekneme si upřímně, mnoho společností na to moc nedá a člověk aby se pak bál, v jakém stavu mu objednávka přijde. Tady však žádný důvod k obavám není. Obraz mi přišel v samostatné krabici a všechny nálepky na stěny v krabici druhé, pěkně hezky zatočené do sebe. 


Jednotlivé samolepky jsou navíc chráněny ve fólii, čímž brání jejich poškození či ušpinění. Až doma vyberete to ideální místo, kam nálepku umístíte, stačí fólii jemně odlepit od papíru (nálepka zůstává na fólii) a tu pak přitisknout na místo určení stranou je lepidlo, uhladit a během minutky máte dílo na stěně. V případě obrazu vezmete do ruky kladívko, připravíte hřebíček a hotovo máte stejně rychle. 


Rovnou se také bez bolesti přiznám, že mě velmi potěšila kvalita výrobků. Ono když si necháte vytisknout na velký formát, nedejbože na obraz třeba fotky, většinou jsou detaily rozmazané a celé to pak působí dost chaoticky a jednoduše neostře. Všechny produkty z Pixers, které mi však přišly mají bezmála skvělou kvalitu a jsou detailní i ostré. Schválně se podívejte na herní samolepky níže, u kterých je to báječně vidět - v takovém počtu detailů totiž nic neošidíte. 





Pokud se tedy rozhodujete nad tím, jak si zkrášlit svůj koutek na čtení, jak oživit starou chotbu či jak dodat více energie do kuchyně, určitě se nebojte a vyzkoušejte třeba právě Pixers. Jejich produkty naprosto odpovídají vizuálům, které mají na stránkách, pracují rychle - takže na svoje produkty nebudete čekat, ceny mají nastavené příjemně a dostupně pro každého a jejich servis je na jedničku. 
Přeji krásné nakupování :-)

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)