The Body Shop: Japanese Cherry Blossom - Strawberry kiss

pátek, února 23, 2018

Krásný pátek všem, 
dnes bych se s vámi ráda vrátila do minulého týdne, který se nesl v červených - Valentýnských barvách. Je úplně jedno, jestli Valentýna slavíte s drahou polovičkou, nebo si rády děláte radost samy pro sebe kdykoli a ne jen když to "diktuje" kalendář. Když na to přijde, je potřeba dělat si radost v životě příjemnými maličkostmi, jako je třeba perfektní pečující kosmetika a přesně o té si dnes budeme povídat. 


The Body Shop na nás totiž opět útočí s novou řadou produktů: Japanese Cherry Blossom. Tato řada obsahuje sprchový gel, tělový krém a jemnou toaletní vůni. Je vegetariánská, veganská a jednotlivé produkty v sobě ukrývají jahody, okvětní lístky japonské třešně, růžovou pivoňku a ambru. 


Tělový krém je balený podobně, jako tělová másla, tudíž na vás čeká tmavě růžovo-černá plastová tuba s otočným uzávěrem, ve které se krém skrývá. Vzhledem k tomu, že to není klasické hutné máslo, ale jemnější krém, si prosím dávejte pozor, aby vám z kalíšku nevyteklo a pořádně hrdlo zavírejte. Vůně višní je jemná, nevtíravá, na těle po aplikaci drží v lehounké vrstvě celý večer. Másla jsou intenzivnější, proto je krémová verze vhodnější pro ty, kteří se chtějí natřít a jít. Krém se rychle vstřebává a nezanechává na pleti mastný filtr. 


Sprchový gel je po vzoru ostatních gelů z The Body Shop hutný, skutečně gelový a bohatý. Po kontaktu s vodou a pokožkou vytváří jemně vonící příjemnou pěnu, která vás zahalí do hedvábí z třešniček - tady mi dokonce voní o něco více, než u krému. Gel můžete používat samostatně při běžné koupeli či sprše, nebo pomocí jeho vůně můžete podpořit výdrž krému. 


V neposlední řadě tu máme toaletní vodu, která je příjemným mixem mezi jemnou vůní višní a výraznější jahůdkou. Jedná se o jemnou vůni, kterou můžete využít v letních měsících jako denní, výdrž zde není nijak ohromující - kolem 5 hodin a je ta tam. Je však úžasně designově provedená a bude to skvělý dárek pro kamarádku, mladší sestřičku a poslouží jako úžasný doplněk vaší toaletky. 



*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

  1. Vůně nevypadá vůbec špatně :) Ale celkově produkty se mi líbí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)