Maybelline Total Temptation

pondělí, března 12, 2018

Krásný start do nového týdne přeji, 
konečně se venku udělalo krásně, chmury nás opouští a sluníčko svítí jedna radost. U nás doma se začíná na opravě domu, ve kterém ještě pořád žijeme (už aby bylo stěhování) a já se tu snažím přehlušit ty venkovní otravné zvuky příjemnou hudbou. Možná bych měla začít meditovat, protože mě z toho asi picne. P:S: ty dva chlupáči bránící své území tomu také nepřidají. 


Na dnešní den jsem si pro vás připravila recenzi na novou řasenku od Maybelline - Total Temptation. V přívlastku má objemová a má nám tedy zajistit pořádný objem a přitom řasy nezatěžovat. Obsahuje kokosový olej, pružný kartáček s krátkými štětinkami a  voní prý po vanilce - já to necítím - avšak varování pro všechny, které jsou na parfémované kousky citlivé a mohla by jim vůně vadit. 
Balení řasenky je jemně růžové a dosti bytelné - je jednoduše buclatá. Nenechte se však zmást, obsahuje pouhých 8,6 ml produktu a to je tedy sakra málo!  


Řasenka je poměrně tekutá, takže kdo má malá očka pozor na to, aby se vám hned neobtiskla. Pokud si s ní poradíte, vykouzlí tmavě černé, husté, ale přitom rozčesané řasy. Navíc se dá vrstvit a pokud vrstvit budete, docílíte takových pavoučích nožiček, které teď extra letí. Formula je černo černá a večer budete mít co dělat s odlíčením. Během dne řasy drží, řasenka se nedrolí, neodpadává a večer jí musíte sundat tak, jak jste ráno nanesly. 


Za mě je to jedna z dalších, kvalitních řasenek, které Maybelline jednoduše umí. Mé oblíbence nenahradí, ale možná nahradí vaše, takže stojí za vyzkoušení. 
*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)